Culinair verblijf op de Finca RUMAH JALHAY

Donderdag, vrijdag en zaterdag ga ik de gasten aan de Guest Table verrassen met mijn gerechten o.b.v. producten die de natuur mij aanreikt die dag. Gezelschappen tot 15 personen kunnen aanschuiven.

culinair pool img

Naast mijn buitenkeuken is er een groot terras rondom het zwembad en een ruim dakterras. Voor meer gasten en bijzondere gelegenheden is er dus ruimte. Geniet daar van een adembenemend uitzicht op de bergen!

Voor gasten die na een gezellige avond graag willen overnachten kunnen per mail of telefonisch een kamer reserveren. Op de Finca zijn 2 grote kamers beschikbaar (2 x 2 personen) alsmede een prachtige Casita die recent verbouwd is. Daarnaast werk ik samen met Casita Campoverde waar een Casita en meerdere kamers beschikbaar zijn

Ik ben naar Spanje verhuisd om mijn culinaire droom te realiseren. Uiteindelijk wil ik de smakelijkste buitenkeuken van Murcia realiseren waar ik iedere dag kook met producten die de natuur mij aanreikt. Alles is hiervoor beschikbaar. 

Stuur een mailtje naar info@pascaljalhay.com met je ideeën en reserveringswensen en ik neem snel contact met je op.

DE STAD MURCIA & OMGEVING

Door de samenwerking met een culinaire gids kunnen mijn gasten de binnenstad van Murcia ontdekken. Geniet van de authentieke Spaanse sfeer op de Mercado de Abastos de Verónicas, de geweldige tapasbars, mooie restaurantjes en producenten van locale producten!

 

Na terugkeer uit Murcia kunnen we onder het genot van een mooi glas wijn met de ingekochte producten samen een lunch of diner maken.

city
cliff

MURALLES DE KINGKONG, SIERRA DE MAMELLONES EN DE COLUMBARES

Er zijn schitterende mogelijkheden om met een gids de bergen in te gaan. Dat kan te voet of met mountain bikes. De Finca ligt aan de voet van de Muralles de Kingkong; een van de populairste Hike en mountainbike treks van Murcia.  Als je de top van deze berg hebt bereikt geniet je van een adembenemend uitzicht over zowel Murcia, landschappen en Mar Menor! Uiteraard wordt deze expeditie afgesloten met een smakelijke lunch op de Finca.

WIJNGEBIED MURCIA

Graag neem ik je met mijn wijnleverancier mee naar de mooiste wijndomeinen en bodega’s van de regio. Daar we kunnen genieten van een rondleiding en proeven we de mooiste wijnen.

wheat field
olive oil

EIGEN OLIJFOLIE

Rondom de Finca zijn 10 olijfbomen die garant staan voor ca 80 liter olijfolie. Vanaf september is het mogelijk om zelf olijven te oogsten. De oogst wordt door mij uiteraard culinair omlijst. We gaan met jouw oogst naar een producent die de olijven zal persen tot een overheerlijke olijfolie die je thuis in jouw eigen keuken kunt gebruiken.

Na het bezoek aan de olijfolieproducent sluiten we af met een heerlijke lunch of diner in de buitenkeuken.